Hotelli Rakuuna - Aamiainen
Palvelut tarpeitasi ajatellen
Hotelli Rakuuna
Hyvät palvelut ja houkutuksia lähelläsi

Viihdy vieraanamme

Olemme huomioineet viihtymisesi kaikissa yksityiskohdissa. Hotellimme tarjoaa hyvät peruspalvelut sekä mukavasti ekstraa tarpeitasi ajatellen.

Aktiviteetteja löytyy sekä saman katon alta että lähiympäristöstä. Suosittelemme tutustumaan Rakuunamäen alueeseen ja nauttimaan ripauksesta nostalgiaa. Katso myös sauna & spa – sekä kokoustilaesittely!

Aamiainen arkisin klo 07-10.30, viikonloppuisin klo 08-11.

Valitse aamun aloitus

Huoneen hintaan kuuluu aamiainen, jonka voit nauttia mieltymystesi mukaisesti joko “Paratiisista” tai ”Montussa”. Aamiaisvalikoimamme sisältää esimerkiksi runsaasti terveellisiä kasviksia, lähileipomon tuoretta leipää, juustoja, leikkeleitä, haudutettua täysjyväpuuroa, keitettyjä luomukanalan munia, Luonnonjugurttia, Kotimaisia marjoja ja ihanaa mustikkamehua. Olemme huomioineet myös erityisruokavaliot Aamiainen arkisin klo 07-10.30, viikonloppuisin klo 08-11

Kysy lisää

Purtavaa pikkunälkään

Kätevä Café Fanny

Itsepalvelukahvio Café Fannysta löydät kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, jääpalakoneen sekä mikron. Käytettävissäsi on myös jääkaappi sekä tiskikone. Voit ottaa rennosti kuin omassa olohuoneessasi

Kysy lisää

Koko perheen hotelli

Touhua lapsille ja nuorille

Lasten leikkihuoneesta löytyy kiipeilyteline, kirjoja sekä piirustusnurkkaus.

Kouluikäisille on oma huoneensa biljardipöytineen sekä lautapeleineen. Meiltä on myös helppo loikata ulos ympäristöä tutkimaan!

Kysy lisää

Hetki rentoutumiselle

Sauna & spa

Hotellivieraat voivat nauttia saunasta & spasta päivittäisellä naisten tai miesten vuorolla. Halutessasi voit myös varata seurueellesi oman 1,5 h/ 60 € saunavuoron valitsemaasi aikaan, tai pitkän vuoron kokous-/juhlatilan kera klo 18-24 hintaan 460 € (sis.alv).

Kysy lisää

Lähimpiä ravintoloita

Suosittelemme Upseerikerhon ravintolaa (400 m) sekä legendaarista Wolkoffin ravintolaa (800 m), joissa molemmissa saatavilla lounas & á la carte. 

Aktiviteetit

Saimaan alueelta löytyy paljon erilaista tekemistä suurille ja pienemmille ryhmille. Tutustu eri aktiviteetteihin goSaimaan sivuilla.

TERVETULOA HOTELLI RAKUUNAAN

Ota meihin yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestisi.